icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 april 2020

Complimenten van TenneT over werkwijze Volker-ES tijdens de coronacrisis

Complimenten van onze opdrachtgever TenneT over de manier van werken tijdens de coronacrisis op 150 kV GIS station Watergraafsmeer waar wij als hoofdaannemer bezig zijn met het uitbreiden van de GIS installatie.

Corona-veiligheid

TenneT is onder de indruk van onze werkwijze op het gebied van corona-veiligheid. Wij voeren onze werkzaamheden alleen uit als wij de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen en stemmen tijdens het werk voortdurend af of dit mogelijk is. Voorlopig is dat op al onze projecten gelukkig het geval en werken wij door aan de hoogspanningsinfrastructuur van Nederland. De veiligheid van onze mensen staat voorop! Een mooi voorbeeld van samenwerking in tijden van corona, waarbij verbinding, eigenaarschap en moed centraal staan.