icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 april 2023

Drukbezochte open dag 'kijkje in de bouwput' hoogspanningsstation Maasbracht

Het was een dag vol energie op de drukbezochte open dag afgelopen zaterdag! Ruim 700 bezoekers kwamen langs op het hoogspanningsstation in Maasbracht voor een ‘kijkje in de bouwput’.

Volker-ES aanwezig met eigen stand en wedstrijd kabel ingraven voor bezoekers

Volker Energy Solutions heeft hier in opdracht van TenneT een nieuw ondergronds kabeltracé aangelegd bestaande uit 5 kabelcircuits met in totaal 18 hoogspanningskabels.

Omgevingsmanager Jan Willem was namens Volker Energy Solutions aanwezig op de open dag: Bij onze stand heb ik veel geïnteresseerden te woord gestaan en uitleg gegeven over de werkzaamheden die wij tot op heden hebben uitgevoerd. Mooi om te zien dat er zoveel interesse en enthousiasme was bij iedereen. We hadden een ware mini bouwput gemaakt met een wedstrijd ‘wie kan het snelst en op de juiste manier een kabel ingraven’ en kinderen mochten er hun eigen zandkasteel bouwen. Kortom, een zeer geslaagde dag!