icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 februari 2020

Volker-ES en Visser & Smit Bouw gaan partnership aan

Om onze klanten op het gebied van hoogspannings-infrastructuur volledig te ontzorgen gaan Volker Energy Solutions en Visser & Smit Bouw een partnership aan.

Voordelen voor de klant

Beide VolkerWessels bedrijven hebben een lange historie in de Energiesector en vullen elkaars werkgebieden goed aan. Volker Energy Solutions is de betrouwbare specialist op gebied van hoogspannings-infrastructuren en energiemanagement op gebied van ontwerp, aanleg en beheer van midden- en hoogspanningsinstallaties. Visser & Smit Bouw is actief in de realisatie van industriële projecten in de energiesector en betrokken bij de bouw van elektriciteitscentrales en de gebouwen die daar bij horen. Wij willen hiermee de klant optimaal bedienen bij de complexe projecten in het kader van de energietransitie.