icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 juni 2023

Samenwerking Volker Energy Solutions en Visser & Smit Bouw realisatie 150kV station Europoort

Volker Energy Solutions en Visser & Smit Bouw, beide VolkerWessels ondernemingen, bundelen de krachten tijdens de realisatie van het nieuwe 150kV hoogspanningsstation in Europoort. In opdracht van TenneT wordt hier vanaf 2024 gestart met de bouw van het station.

Eén gezamenlijk projectteam

Samen ontwerpen en uitvoeren, dat is wat Volker Energy Solutions en Visser & Smit Bouw doen tijdens de realisatie van het nieuwe 150kV hoogspanningsstation in Europoort. Met opdrachtgever TenneT wordt nauw samengewerkt aan het definitieve ontwerp, zodat er een goede basis klaarligt voor de uitvoering van de werkzaamheden die begin 2024 zullen starten. Elke week komt het ontwerpteam samen op het kantoor van Volker Energy Solutions aan de Willemswerf in hartje Rotterdam.