icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 april 2021

Kom bij ons werken als Junior Project Controller

Laat zien wat je kan als Junior Project Controller bij Volker Energy Solutions. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de prognose einde werk en het in kaart brengen van alles wat daarop invloed kan hebben.

Jouw nieuwe job bij Volker Energy Solutions!

Als Junior Project Controller zul je meerdere projecten onder je hoede hebben afhankelijk van omvang, risicoprofiel en doorlooptijd. Je richt de structuur in van het taakstellend budget op geschiktheid voor projectbeheersing. Je valideert of geboekte kosten, geregistreerde verplichtingen juist, volledig en tijdig zijn en verwachte kosten goed ingeschat worden. Je valideert periodiek of maatregelen opgenomen in risicomanagement worden geïmplementeerd, actueel worden gehouden en hoe er met het rest risico wordt omgegaan.

Je wordt onderdeel van het Finance en Control team met 5 financiële collega’s en 3 project controllers. Jouw collega project controllers zullen jou faciliteren in jouw ontwikkeling tot medior project controller. Daarnaast bieden wij een opleidingsprogramma aan om gedurende 2 jaar door te ontwikkelen in het vakgebied van project control. Wij leveren projecten op variërend in omzet van 1mio tot 50mio, zowel UAV en UAV-GC alsook haalbaarheidsstudies en diverse advies opdrachten. Ons kantoor ligt aan de voet van de Erasmusbrug op een top locatie in Rotterdam en onze projecten zijn op diverse locaties in Nederland.

Heb jij circa 2 jaar werkervaring in een gelijkwaardige rol binnen de Techniek, Industrie, Bouw, of Offshore/Marine? Bezit jij minimaal een afgeronde HBO in bedrijfseconomische richting? En is de regio Rotterdam goed bereikbaar voor je? Klik op de blauwe button en lees verder!

Bekijk de vacature