icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 juni 2021

Volker-ES ontwerpt 3D gemodelleerde uitbreiding van station Vierverlaten 110kV

Op hoogspanningsstation Vierverlaten 110kV zijn wij gestart met de uitbreiding van drie trafo velden in opdracht van TenneT. Om de uitbreiding te kunnen realiseren van dit 50 jaar oude station maken we nieuwe as-built tekeningen en in samenwerking met VolkerWessels onderneming Aveco de Bondt hebben wij een 3D scan laten maken van het volledige station.

BIM modelleren in 3D

In het ontwerpproces maken onze BIM collega’s vervolgens de uitbreiding volledig in 3D en dit combineren we met de 3D scan tot een volledig 3D gemodelleerde station uitbreiding inclusief alle raakvlakken met bestaande 3D gescande objecten, zoals paalfunderingen, componenten, daknet, staalcontructies etc.

Jouw nieuwe job bij Volker-ES als BIM coördinator of engineer!

Wil jij ook meewerken aan onze hoogspanningsprojecten en maak jij samen met ons morgen mogelijk? We zijn onder andere op zoek naar een BIM coördinator en een engineer hoogspanning.

Klik op de button hieronder om de vacatures te bekijken:

Bekijk hier de vacatures