icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Engineering

Volker Energy Solutions helpt u bij het uitdenken en realiseren van zwaardere elektrische bedrijfsaansluitingen en installaties. Duurzaam, op maat gemaakt en met een hoge bedrijfszekerheid.

Wij beginnen met gedegen onderzoek, waarin de wensen van u als klant en de kennis van Volker Energy Solutions worden gecombineerd in het perfecte plan van aanpak.

De engineers van Volker Energy Solutions zijn hierbij de elektrotechnische verkenners met meerwaarde. Zij brengen uw klantvraag in kaart én combineren die deskundig met de mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek, haalbaarheid, risico’s, duurzaamheid, het juiste onderhoudsconcept én budget. Het eindresultaat is een robuust programma van eisen, waarmee u direct concreet aan de slag kunt.

Onze engineers:

  • Zijn zeer ervaren in zowel nieuwe aanleg als revisie- en upgradingprojecten;
  • Hebben oog voor uw bedrijfsvoering bij overgangsscenario’s;
  • Kijken verder dan uw bedrijfspoort: ze kennen feilloos de weg bij netbeheerders, toezichthouders en stakeholders;
  • Zijn onafhankelijk van leveranciers van componenten;
  • Hebben inzicht in de complete lifecycle van uw installaties;
  • Hebben duurzaamheid als tweede natuur.