icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vergunnings- & Omgevingsmanagement

Het ontwikkelen of grootschalig vervangen van energie-infrastructuur heeft niet alleen technische, maar ook privaatrechtelijke, bestuursrechtelijke en maatschappelijke aspecten. Volker Energy Solutions heeft de deskundigheid in huis op het ontwikkelen van hoogspanningsstations en het aanleggen van tracés, om ook in dat opzicht zaken vloeiend te laten verlopen. Van vergunningsaanvragen tot het sluiten van gebruiksovereenkomsten met grondeigenaren, van overleg met overheden tot en met het goed en juist informeren van de directe omgeving en belanghebbenden.

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan in de bouw- en energie-infrastructurele projecten van tenderfase tot aan de uitvoeringsfase.
Altijd staan wij klaar als gesprekspartner richting de omgeving welke kan bestaan uit de gemeente, bewoners en andere private partijen op het gebied van:

  • Vergunningenmanagement
  • Omgevingsmanagement 
  • Stakeholdermanagement 
  • Communicatie

Volker Energy Solutions regelt het direct, efficiënt en degelijk. Een team van ervaren deskundigen op het gebied van vergunningenmanagement, omgevingsmanagement staat voor u klaar.