icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Certificaten: veiligheid & kwaliteit

Volker Energy Solutions heeft veiligheid, milieu en product- en proceskwaliteit hoog in het vaandel staan. Hierbij ligt de nadruk op de continue verbetering. Dit gebeurt voornamelijk door het meten van resultaten en het (waar nodig) nemen van corrigerende acties.

Om dit continue proces van verbetering te voeden vinden wij het belangrijk dat iedere Volker Energy Solutions medewerker zich blijft ontwikkelen op zijn vakgebied en expertise.

Het is de verantwoordelijkheid van iedere medewerker van Volker ES om deze continue verbetering na te streven door voortdurende aandacht tot op detailniveau. Naleving van bestaande wet- en regelgeving en bedrijfsspecifieke voorschriften en normen vormt de basis. Zo kan Volker ES toegevoegde waarde blijven leveren voor de klant.

Certificaten

Volker Energy Solutions heeft de kracht van haar kwaliteitsysteem, veiligheidsysteem en milieusysteem zichtbaar gemaakt door deze te laten toetsen en certificeren naar een aantal belangrijke normen in onze branche. Alle certificaten van Volker Energy Solutions worden eens per jaar getoetst door de onafhankelijke certificerende instantie KIWA.
ISO 9001
CKB
VCA**
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 27001
ProRail: erkend in de Categorieën Spoorse Energievoedingskabels en Spoorse glasvezelkabel in de branche Kabelaannemers en Boorbedrijven
Veiligheidsladder, trede 3