icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Netautomatisering / Stationsautomatisering

Met Stationsautomatisering van Volker Energy Solutions wordt het mogelijk uw station(s) op afstand te signaleren, te bemeten en te bedienen.

Doordat wij stations op afstand kunnen signaleren, bemeten en bedienen, kunnen we een functionaliteit creëren van een lokaal bedieningssysteem (HMI) en/of de koppeling met een centraal Energie Management Systeem (EMS).

Volker Energy Solutions ontwerpt Stationsautomatiseringsystemen op basis van een vooraf afgestemde IO lijst en functionele schema’s. Daarbij is voor u als klant het eindproduct al vanaf de beginfase in beeld. Als leveranciersonafhankelijke system integrator kan Volker ES u de meest geschikte oplossing voor uw vraag bieden.

Stationsautomatisering van Volker Energy Solutions betekent voor u: minder storingen in uw transport- en distributiestations en een minimale impact wanneer er toch iets misgaat.

 

Beveiliging

Volker Energy Solutions kan uw energiesystemen voorzien van doeltreffende beveiliging(en). Zowel stand-alone als onderdeel van een stationsautomatiseringssysteem. Deze beveiligingen kunnen ingesteld worden op basis van aangeleverde gegevens door u als klant of vanuit een door Volker ES uitgevoerde netstudie.

Als leveranciersonafhankelijke partij kan Volker ES u de meest geschikte oplossing voor uw vraag bieden.

 

Testwerkzaamheden / In bedrijf stelling

Volker Energy Solutions beschikt als één van de weinige partijen in deze sector over de vereiste kennis en faciliteiten voor het end-to-end testen van Stationsautomatiseringsystemen. Zo beschikken wij over diverse protocolsimulatoren en processimulatoren geënt op het emuleren van installatiedelen. Dit komt de kwaliteit en de doorlooptijd van het project ten goede.

Naast het uitvoeren van testwerkzaamheden aan een door Volker ES ontwikkeld systeem kunnen wij u als klant ook ondersteunen bij het uitvoeren van FAT/SAT/SIT testen aan een door derden geleverd systeem.

Beveiligingssystemen kunnen wij met een uitgebreid spectrum aan test- en meetapparatuur zowel primair als secundair beproeven en daarbij voorzien van de nodige testrapportages.

 

Advies

Naast het compleet ontwerpen van Stationsautomatiseringsystemen kan Volker Energy Solutions u adviseren vanuit onze expertise op automatiserings en beveiligingsvlak tijdens engineeringsfasen bij een door derden uitgevoerd project.