Zoeken

Deze collega’s zijn klaar voor een carrière bij Volker Energy Solutions

Na het succesvol afronden van het Talent Development Programme Energietechniek via YER zijn deze collega’s nu officieel in dienst van Volker Energy Solutions. Ze zijn in de afgelopen twee jaar klaargestoomd voor een job in de hoogspanningswereld. We hebben Sam, Elisa, Joel en Anouk gevraagd hoe zij de afgelopen periode hebben ervaren en ook vertellen ze wat het werken bij Volker Energy Solutions zo leuk maakt

210531 - 02.jpg

Sam hoopt de wereld te kunnen veranderen

Het YER programma is voor mij heel leerzaam geweest. Ik heb veel geleerd over elektrotechniek, zowel door de lessen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als door de Volker Energy Solutions collega’s binnen het bedrijf. Daarnaast ben ik van A tot Z betrokken geweest bij één van de hoogspanningsprojecten waardoor ik hier meteen een bijdrage aan mocht leveren en daar ben ik trots op. Het is mijn ambitie om de wereld te veranderen, wie weet lukt dat samen met Volker-ES door het realiseren van de energietransitie!

Joel wil bijdragen aan het realiseren van de energietransitie

Ik ben er trots op dat ik mij als electrical engineer verder heb kunnen ontwikkelen binnen de elektrotechniek door het volgen van het YER programma bij Volker Energy Solutions. Ik ben dagelijks bezig met het ontwerpen van sub-systemen van hoogspanningsonderstations in opdracht van de klant. Mijn ambitie is om een volwaardig hoogspanningsspecialist te worden en om projecten op het gebied van engineering te leiden en daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de energietransitie in Nederland.

Elisa gaat meegroeien met de BIM afdeling

Ik heb veel geleerd in de afgelopen periode en binnen Volker-ES heb ik de ruimte gekregen om uit te zoeken wat het beste bij mij past. Ik mag gaan meewerken aan de groei van onze BIM afdeling en dat is een mooie uitdaging. In de toekomst hoop ik mij bij Volker Energy Solutions verder te kunnen ontwikkelen als BIM modelleur of BIM coördinator.

Bij Anouk is geen dag hetzelfde en dat maakt haar werk zo leuk

Na het afronden van mijn studie hbo Technische Bedrijfskunde wist ik niet meteen wat ik erna wilde gaan doen. Aan de slag bij een projectenorganisatie leek mij wel wat en klaar met leren was ik nog niet, dus toen ik het YER programma voorbij zag komen bij Volker Energy Solutions wist ik het zeker: dit wordt mijn nieuwe uitdaging!

Mijn werkzaamheden zijn heel dynamisch en hierdoor is geen dag hetzelfde. Dat maakt mijn werk bij Volker-ES zo leuk! Op dit moment ben ik werkzaam voor het project Maasvlakte 380kV, één van onze hoogspanningsprojecten. In de toekomst wil ik doorgroeien tot projectleider om zo mijn eigen projecten te kunnen aansturen, maar voor nu kan ik nog genoeg leren in mijn huidige functie als project coördinator!