Zoeken

Wat wij doen

Intelligente oplossingen voor de energietransitie

Infographic wat wij doen HR

Intelligente oplossingen voor de energietransitie

 • Design & Engineering

  Wij zijn dé specialist voor het ontwerpen van complexe hoogspanningsinfrastructuur. Ons eigen engineeringsteam maakt voor onze klanten een feasibility, voorlopig, definitief en uitvoeringsontwerp.

  Lees meer
  1 Design en Engimeering pictogram met cijfer
 • Protection Automation & Control

  Als leveranciersonafhankelijke systemintegrator bieden we innovatieve en betrouwbare oplossingen voor beveiligingssystemen, netautomatisering en cybersecurity.

  Lees meer
  2 PAC pictogram met cijfer
 • Hoogspanningsstations

  Wij realiseren op basis van eigen ontwerp en engineering HV-stations als open schakeltuin of als gesloten GIS installatie. Van uitvoering en in bedrijfstelling tot aan oplevering en overdracht naar de eindgebruiker.

  Lees meer
  3 HV station pictogram met cijfer
 • Hoogspanningslijnen

  Doordat we nu ook de hoogspanningslijnen tussen de masten kunnen realiseren, zijn wij in staat een compleet pakket van HV-diensten aan te bieden.

  Lees meer
  4 HV lijnen pictogram met cijfer
 • Ondergrondse kabelverbindingen

  Met onze eigen professionals en vaklieden realiseren wij MV- en HV-kabelverbindingen en tracés tussen stations op basis van eigen engineering. Ook leggen wij de kabels aan vanaf de bron naar station of fabriek in sleuf of met behulp van gestuurde boringen.

  Lees meer
  5 Ondergrondse kabels pictogram met cijfer
 • Beheer & Onderhoud

  Deskundig onderhoud vormt de basis voor het goed en veilig functioneren van HV-installaties. Om het risico rond het beheer van hoogspanningsassets te beperken, bieden wij storings- en onderhoudscontracten aan. Wij hebben bovendien een zeer deskundige montage-afdeling en eigen meetdienst.

  Lees meer
  6 Beheer en Onderhoud pictogram met cijfer