icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ondergrondse Kabelverbindingen

Ondergrondse Kabelverbindingen

Duurzame energie moet de CO2 uitstoot terugdringen om de klimaatdoelstellingen halen. Elektriciteit opgewekt door zon of wind vermindert het gebruik van fossiele brandstoffen. Door de energietransitie groeit het elektriciteitsverbruik en stijgt de vraag naar nieuwe of versterkte kabelverbindingen en aansluitingen. Volker Energy Solutions engineert en realiseert de energietransitie; de afdeling Kabels legt hoogwaardige hoogspanningsverbindingen en netwerken aan. Van tracé-engineering tot realisatie, ondergronds en bovengronds; onze vakmensen maken van elk werk een succes.

Hoogspanningsmontage

Het deskundig afwerken van hoogspanningskabels is de specialiteit van onze kabelafdeling. Dit kunnen wij met uiteenlopende moffen, connectoren en eindsluitingen, waar onze vakmensen voor gecertificeerd zijn en tot een spanning van 170 kV.

Kabelaanleg

Onze vakmensen kunnen diverse kabelverbindingen aanleggen, van midden- tot hoogspanning. Volker Energy Solutions is in staat de meest uitdagende projecten te engineeren en te realiseren. Met een eigen kabelafdeling hebben wij de hele keten in huis. Wij hebben ervaring met kleine, grote en complexe projecten waar veel zwaar materieel en specifieke vakkennis bij komt kijken. Wij bieden een totaalpakket, met eigen equipment en eigen vakmensen.

 

Wat wij doen