Zoeken
221215 - 01.jpg

Volker Energy Solutions

Dé speler in de energietransitie

CA2_9632jpeg.jpg

Volker Energy Solutions

Realiseert de energietransitie

VES-230118-4428.2.jpg

Volker Energy Solutions

Oplossingen voor de energietransitie

221108 - 073.jpg

Volker Energy Solutions

Realiseert de energietransitie

Welkom op onze website

Fijn dat je een kijkje komt nemen in onze wereld van de hoogspanning. Aangejaagd door de energietransitie verandert deze wereld snel. Volker Energy Solutions biedt integrale dienstverlening voor toekomstbestendige energievoorzieningen inclusief advies, engineering, ontwerp, aanleg, onderhoud en optimalisatie van complexe hoogspanningsinfrastructuur. Kijk hier verder wat wij allemaal kunnen en doen!

Dé expert in complexe hoogspanningsinfrastructuur

 • Design & Engineering

  Wij zijn dé specialist voor het ontwerpen van complexe hoogspanningsinfrastructuur. Ons eigen engineeringsteam maakt voor onze klanten een haalbaarheidsstudie, Voorlopig, Definitief en Uitvoeringsontwerp.

  Lees meer
  Design en Engineering pictogram
 • Protection Automation & Control

  Als leveranciersonafhankelijke systemintegrator bieden we innovatieve en betrouwbare oplossingen voor beveiligingssystemen, netautomatisering en cybersecurity.

  Lees meer
  PAC pictogram
 • Hoogspanningsstations

  Wij realiseren op basis van eigen ontwerp en engineering HV-stations als open schakeltuin of als gesloten GIS installatie. Van uitvoering en in bedrijfstelling tot aan oplevering en overdracht naar de eindgebruiker.

  Lees meer
  HV station pictogram
 • Hoogspanningslijnen

  Doordat we nu ook de hoogspanningslijnen tussen de masten kunnen realiseren, zijn wij in staat een compleet pakket van HV-diensten aan te bieden.

  Lees meer
  HV lijnen pictogram
 • Ondergrondse kabelverbindingen

  Met onze eigen professionals en vaklieden realiseren wij MV- en HV-kabelverbindingen en tracés tussen stations op basis van eigen engineering. Ook leggen wij de kabels aan vanaf de bron naar station of fabriek in sleuf of met behulp van gestuurde boringen.

  Lees meer
  Ondergrondse kabels pictogram
 • Beheer & Onderhoud

  Deskundig onderhoud vormt de basis voor het goed en veilig functioneren van HV-installaties. Om het risico rond het beheer van hoogspanningsassets te beperken, bieden wij storings- en onderhoudscontracten aan. Wij hebben bovendien een zeer deskundige montage-afdeling en eigen meetdienst.

  Lees meer
  Beheer en Onderhoud pictogram
station met bloemen

Duurzaamheid verhoogt de levenskwaliteit

Wij willen de opwarming van de aarde tegengaan door onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk terug te dringen. We streven naar een duurzame, sociale wereld ook voor toekomstige generaties. Wij realiseren samen met onze ketenpartners de energietransitie.