icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Beheer & Onderhoud

Wilt u het risico rond het beheer van hoogspanningsassets zoveel mogelijk beperken, dan biedt een storings- en onderhoudscontract via Volker Energy Solutions u een uitstekende basis.

Deskundig onderhoud vormt de basis voor het goed en veilig functioneren van hoogspanningsinstallaties. Wilt u het risico rond het beheer van hoogspanningsassets zoveel mogelijk beperken, dan biedt een storings- en onderhoudscontract via Volker Energy Solutions u een uitstekende basis. Op basis van uw behoeften en onze expertise maken wij een passend onderhoudsconcept, waarbij de uitgangspunten van het concept gevormd worden door:

  • de eigenschappen van de assets;
  • de risico’s van de assets in het kader van de bedrijfsvoering van de eigenaar;
  • onze eigen best practices op het gebied van onderhoud.

Maatwerk in additional services

U wenst totale ontzorging op het gebied van uw hoogspanningsinfrastructuur en de risico’s van uw hoogspanningsassets. Omdat de risico’s verschillen met de aard van het bedrijf, leveren wij naast contracten voor onderhoud en storingswachtdienst ook extra diensten op maat. Als System Integrator bieden wij diverse aanvullende diensten, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.