icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Beheer & Onderhoud

Om het risico rond het beheer van hoogspanningsassets zoveel mogelijk te beperken, biedt een storings- en onderhoudscontract via Volker Energy Solutions een uitstekende basis.

Deskundig onderhoud vormt de basis voor het goed en veilig functioneren van hoogspanningsinstallaties. Om het risico rond het beheer van hoogspanningsassets zoveel mogelijk te beperken, bieden wij storings- en onderhoudscontracten aan. Op basis van de klantbehoeften en onze expertise maken wij een passend onderhoudsconcept, waarbij de uitgangspunten van het concept gevormd worden door:

  • de eigenschappen van de assets;
  • de risico’s van de assets in het kader van de bedrijfsvoering van de eigenaar;
  • onze eigen best practices op het gebied van onderhoud.

Maatwerk in additional services

Totale ontzorging op het gebied van beheer van en risicobeperking bij hoogspanningsinfrastructuur en -assets is vaak maatwerk. Omdat de risico’s verschillen met de aard van het bedrijf, leveren wij naast contracten voor onderhoud en storingswachtdienst ook extra diensten op maat. Als System Integrator stemmen wij dit af op de specifieke wensen en eisen van de klant.