icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hoogspanningsstations

Hoogspanningsstations

Gedurende alle faseringen van het project vindt afstemming plaats tussen alle betrokken partijen en stakeholders waarbij gebruik wordt gemaakt van de System Engineering methodiek. Van uitvoering en in bedrijfstelling tot aan oplevering en overdracht naar de eindgebruiker. Volgens deze gestructureerde integrale aanpak richten wij ons op veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid, continuïteit, investeringskosten, vermogensvraag en exploitatie.

Onze integrale benadering

In de projecten voor de realisatie van hoogspanningsstations kunnen wij verschillende ontwerpen voor u verzorgen, bestekken opstellen, het ontwerp realiseren en verscheidene testen uitvoeren. Ook kunt u ons voor de directievoering van uw project inschakelen. Na het ontwerp en de aanleg van uw project, kunnen wij ook het onderhoud en beheer op ons nemen en uw energievoorziening blijven optimaliseren. Dat is de kracht van de integrale benadering van Volker Energy Solutions!

Neem contact met ons op

Wat wij doen