icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Protection Automation & Control

Protection Automation & Control

Volker Energy Solutions is dé expert op het gebied van Protection, Automation & Control (PAC) systemen. Als leveranciersonafhankelijke system integrator bieden we innovatieve en betrouwbare oplossingen voor beveiligingssystemen, netautomatisering en stationautomatisering.

Leveranciersonafhankelijke system integrator

Volker Energy Solutions ontwerpt station automatiseringssystemen op basis van een vooraf afgestemde IO lijst en functionele schema’s. Daarbij is het eindproduct al vanaf de beginfase in beeld. Als leveranciersonafhankelijke system integrator kan Volker Energy Solutions de meest geschikte oplossing bieden voor iedere klantvraag. Cybersecurity is voor ons, net als voor onze klanten, daarbij heel belangrijk. Wij zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd en bieden onder andere beveiligde verbindingen aan via OT-werkplekken.

Programmeren, opbouwen en testen in eigen lab

Volker Energy Solutions beschikt als één van de weinige partijen in deze sector over de vereiste kennis en faciliteiten voor het end-to-end testen van station automatiseringssystemen. Op onze locatie in Rotterdam hebben we een eigen lab waar we systemen programmeren, opbouwen en testen voordat ze naar de klant gaan. Zo beschikken wij over diverse protocolsimulatoren en processimulatoren geënt op het emuleren van installatiedelen. Dit komt de kwaliteit en de doorlooptijd van het project ten goede.

 

Beveiliging van energiesystemen

Ook zijn wij expert in beveiligingen voor energiesystemen, zowel stand-alone als onderdeel van een stationsautomatiseringssysteem. Deze beveiligingen kunnen ingesteld worden op basis van aangeleverde gegevens door u als klant of vanuit een door Volker-ES uitgevoerde netstudie. Beveiligingssystemen kunnen wij met een uitgebreid spectrum aan test- en meetapparatuur zowel primair als secundair beproeven en daarbij voorzien van de nodige testrapportages.

Wat wij doen