Zoeken

Eigen straatnaambord op station Krimpen voor John Meulepas

Wie maakt dat mee, een straat die naar je genoemd wordt. Dit was er toch echt aan de hand voor John Meulepas, projectmanager bij Volker Energy Solutions. Afgelopen woensdag heeft hij van opdrachtgever TenneT zijn eigen straatnaambord mogen onthullen op hoogspanningsstation Krimpen 150kV.

43.jpg

Het Johnmeulepaspad is onthuld!

Eigenlijk is het meer een pad en de naam is dan ook; John Meulepaspad. In het bijzijn van vrouw, kinderen, collega’s en andere mensen die nauw bij het project betrokken zijn geweest werd hij totaal verrast hiermee. En het is zeker verdiend want onze collega John heeft er voor gezorgd dat het station is wat het nu is. Krimpen is één van de grootste en meest complexe stations van Nederland en moest in bedrijf blijven terwijl er 22 velden werden gerenoveerd de afgelopen 6 jaar. Het station staat nu te blinken en te schijnen en wordt binnenkort weer toekomstbestendig opgeleverd. Het ging niet altijd vanzelf, er zijn veel hobbels en uitdagingen geweest en een gevleugelde uitdrukking was (en is) “het blijft Krimpen hè”.

John was er altijd, voor de oplossingen en voor de motivatie. Zijn enthousiasme om het team bij elkaar te houden en zijn technische passie om de problemen op te lossen zijn kenmerkend en vergeet daarbij zijn humor niet. De onthulling is feestelijk afgesloten onder een heerlijk en toepasselijk lentezonnetje. Gefeliciteerd John namens alle collega's van Volker Energy Solutions en Visser & Smit Hanab!