Zoeken

Hendrik Donker zet Engineering team op in Zwolle

Voordat Hendrik teamleider werd bij Volker Energy Solutions werkte hij 23 jaar bij Enexis en zijn voorgangers: ‘Toen ik voor het netwerkbedrijf ging werken ben ik in de wereld van de hoogspanning terechtgekomen. In die jaren heb ik aardig wat kennis vergaard over de hoogspanningsmaterie en relaties opgebouwd bij interne en externe partijen waarmee we samenwerkten. Na al die jaren binnen hetzelfde bedrijf wilde ik weer nieuwe energie krijgen en enthousiast worden. Drie maanden geleden ben ik op de nieuwe vestiging in Zwolle gestart, samen met een technisch manager. De komende jaren willen we als team groeien. Het doel is voor eind van het jaar vijf nieuwe projectengineers -primair en secundair- aan te nemen.

25.jpg
IMG-20230926-WA0016.jpg

Voor medewerkers zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden

Wat ik heb gemerkt is dat er altijd een heel duidelijke focus is. Volker-ES is onderdeel van Visser & Smit Hanab. In Zwolle zitten we samen met Visser & Smit Hanab Distributie in hetzelfde pand. Je praat met elkaar en kunt elkaar ook versterken. Er is een grote diversiteit aan klanten. Het is niet alleen Tennet TSO maar ook een Shell en andere grote private opdrachtgevers. Er zit veel dynamiek en diversiteit, niet alleen in klanten maar ook in projecten.

Voor medewerkers zijn bij Volker-ES veel ontwikkelmogelijkheden. Mijn ervaring bij een netbeheerder, zoals Enexis in de hoogspanning, is dat je als engineer alleen binnen de hekken van een hoogspanningsstation actief bent. Bij Volker-ES zijn projecten waarbij je breder actief kunt zijn, zoals hoogspanningslijnen en kabels.

Er zit veel dynamiek en diversiteit, niet alleen in klanten maar ook in projecten

IMG-20230926-WA0019.jpg

We zijn op zoek naar nieuwe collega's voor Zwolle

We zijn op dit moment op zoek naar ervaren engineers, mensen die een goede basiskennis hebben. Natuurlijk moeten zij nog wel de processen leren kennen. Door ze direct op een project in te zetten gaat het leren snel. Uiteraard is het leveren van kwaliteit belangrijk. We zoeken collega’s die het liefst uit onze branche komen en dus weten waar het over gaat en niet schuwen om met een klant in gesprek te gaan."

Voldoe je aan bovenstaande eisen, of ben je geinteresseerd in de mogelijkheden, stuur Hendrik een berichtje; hdonker@volker-es.nl of naar recruitment@volker-es.nl