Zoeken

Ontmoet V-ES op de Dag van de Bouw 18 juni 2022

Zet 18 juni maar alvast in je agenda, want op die dag organiseert Bouwend Nederland weer de jaarlijkse Dag van de Bouw! Diverse bouwlocaties in het hele land stellen zich open. Ook wij openen onze bouwhekken samen met andere VolkerWessels werkmaatschappijen.  

Volker ES mijlpaal 150kV transformatorstation Oosterhout 001.jpg

Hoogspanningsstation 150 kV Oosterhout

Samen met onze opdrachtgever TenneT TSO B.V. stellen wij projectlocatie Oosterhout (GE) beschikbaar en nodigen omwonende, geïnteresseerden, collega’s en hun families uit om te komen kijken hoe wij dagelijks werken aan de toekomst van Nederland!

Bezoekersinformatie: Hoogspanningsstation 150 kV, Oosterhout

Door de vraag naar energie raakt het Nederlandse hoogspanningsnetwerk steeds vaker overbelast. Om Nederland te kunnen blijven voorzien van stroom versterkt Volker Energy Solutions als aannemer hoogspanningsstations. Met de bouw van station Oosterhout werken we mee aan de energietransitie. In opdracht van TenneT realiseren wij hier ons meest duurzame en groene station tot nu toe!
Tijdens de bouw wordt de CO2 productie laag gehouden en wordt rekening gehouden met flora en fauna. Dit gebeurt onder andere door aanleg van groen in de vorm van struiken en het gebruik van grastegels in plaats van grind. Hier kunnen insecten en dieren van profiteren.

Het station bestaat uit 9 schakelvelden en wordt gekoppeld aan het landelijke hoogspanningsnet en 3 grote transformatoren. Deze transformatoren zorgen ervoor dat de stroom op het juiste niveau bij jou thuis komt.

Wil jij altijd een kijkje nemen in de unieke wereld van de hoogspanning?
Dit is je kans! Kom zaterdag 18 juni naar onze projectlocatie in Oosterhout, Gelderland.

Bezoekuren

10:00 uur - 14:00 uur

Locatie
Nabij Rietgraaf 4
6678 PJ Oosterhout
Routebeschrijving

Totaal overzicht bouwprojecten Dag van de Bouw
Op www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht vind je een compleet overzicht van alle bouwprojecten die deelnemen aan de Dag van de Bouw.