Zoeken

Vacature: Detail Engineer

Bij Volker Energy Solutions hebben we een vacature voor een Detail Engineer. Ben jij een engineer die zich verder wil ontwikkelen in de energiebranche? Zoek jij een baan waar je niet elke dag op kantoor werkt, maar ook op projectlocaties? Wil jij meer betrokken zijn tijdens de realisatie van de projecten? Stop dan met zoeken…. want dit is misschien wel het juiste moment om de volgende stap te zetten in jouw carrière.

200518 - 50.jpg

Let's engineer!

Als Detail Engineer ben jij binnen het projectteam de engineer die de ontwerpen nauwkeurig en gedetailleerd op papier kan zetten. Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler die in nauwe samenwerking met de project engineers detail ontwerptekeningen van goede kwaliteit oplevert. Daarnaast ben je in staat technisch tekenwerk realistisch te begroten.

Je hebt een sterk technisch inzicht wat je aanvult met het vermogen om planmatig te kunnen werken. Daarbij kun je je eigen werkproces structureren, tijdig verstoringen in de voortgang signaleren en daar opvolging aan geven. Je werkt nauwkeurig met oog voor kwaliteit, ook onder een eventuele tijdsdruk.

Kom werken in hartje Rotterdam

Werken voor Volker Energy Solutions betekent werken aan energie infrastructuren. Zo is Volker Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.Wij hebben een werkomgeving waar we innovatieve oplossingen bedenken voor een toekomstbestendige energievoorziening. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Medewerkers zijn trots om bij Volker Energy Solutions te werken. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen ook binnen VolkerWessels. Ons kantoor bevindt zich aan de Zalmstraat, midden in Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug, maar de projecten zijn natuurlijk buiten, door het hele land.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Greven, Recruiter | HRM, op telefoonnummer 06 112 74 305 | E-mail: anne.greven@volker-es.nl

Lees meer op https://www.werkenbijvissersmithanab.nl/vacatures/detail-engineer/