Zoeken

Volker-ES doet mee aan het Energy Safety Festival

Voor de intro webinar van het Energy Safety Festival waarin de Energie sector keten aandacht vraagt voor veiligheid heeft Robert Koole, CEO Visser & Smit Hanab naast videoboodschappen van Manon van Beek (TenneT), Maxime Verhagen (Koninklijke Bouwend Nederland) onze visie gegeven in de vorm van een film met als thema Verantwoordelijkheid voor Veiligheid op de werkvloer.

Veiligheid staat centraal tijdens webinar op 28 januari 15.30 uur

Openhartig het gesprek aangaan over veiligheid. Daar is binnen de sector behoefte aan. Want in de keten van de energiesector moet de veiligheid voor de werkvloer, het management en de top van bedrijven verbeteren en structureel ingebed worden.Tijdens het Energy Safety Digital Pre-Event starten we daarom integraal en sectoroverschrijdend de dialoog over veiligheid, delen we kennis en leren we van elkaars successen en fouten. We gaan gedurende 5 kwartier in gesprek met de deelnemers en partners van het Energy Safety Festival. We ontvangen tafelgasten en kijken naar videoboodschappen van Bouwend Nederland (Maxime Verhagen, Fries Heinis en Harold Lever), Heijmans (Erik Prins), WSP (Anja Vijselaar), Stedin (Jeroen Grond), TenneT (Manon van Beek en Lammert Oldenburg), BAM Energie & Water (Marloes Kooijmans), Visser & Smit Hanab/Volker-ES (Robert Koole) en KPE Groep (Juni Daalmans). Bekijk hier de programmadetails.

Onderwerpen:

De Governance Code. De kernwaarden: Verantwoordelijkheid, leiderschap en samenwerking.

Safety by Design. Tijdens een presentatie wordt duidelijk wat zaken als Bouw Informatie Management (BIM) en het gebruik van een hololens of VR-bril kunnen betekenen voor de veiligheid op de werkvloer.

Veiligheid op uitvoeringslocaties met betrekking tot de ondergrondse infrastructuur. We bekijken en bespreken voorbeeldprojecten van de partners.

Brain Based Safety. We gaan in op vragen als: hoe kan een organisatie veilig werken van een individu zo goed mogelijk ondersteunen? Waarom nemen mensen risico’s als ze werken voor een baas? En hoe kan gedrag beïnvloed worden zodat veilig werken een tweede natuur wordt? 

Leiderschap in relatie tot sociale en fysieke veiligheid. Diverse eindverantwoordelijken van de partnerbedrijven van het Energy Safety Festival lichten dit onderwerp toe en geven aan wat dit voor hen betekent. 

Meld je nu gratis aan