Zoeken

Volker Energy Solutions tekent de EU-301

De samenwerking tussen Volker Energy Solutions en TenneT krijgt een nieuw hoofdstuk. Met trots kunnen we namelijk delen dat wij één van de drie contracthouders zijn van de bovengrondse lijnverbinding EU-301.

Keyvisual2 - eu-301 Volker energy solutions.png

Afgelopen vrijdag 25 november werd officieel de handtekening gezet door de vier partijen: TenneT, Volker Energy Solutions, Spie en Qirion. Het raamcontract is een overeenkomst van maar liefst acht jaar en loopt van 2023 tot en met 2030.

Thijs Vera, Algemeen Directeur Volker-ES: “Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van TenneT. Als hoofdaannemer gaan we samen met onze partners WSP, Van Hattum en Blankevoort en SELT SpA het werk realiseren. Door deze toevoeging kunnen wij TenneT in alle aspecten verzorgen: stations, kabels en nu dus ook lijnen. We kijken uit naar de samenwerking met TenneT in dit nieuwe hoofdstuk en het continueren van het realiseren van de energietransitie op een slimme en verantwoorde manier. Samen realiseren we de energietransitie!

Deze nieuwe samenwerking met onze partners (WSP, VHB en Selt) versterkt de positionering van Volker Energy Solutions op de markt als belangrijke speler in de totaalrealisatie van het hoogspanningsnet en past binnen onze strategie om de klant volledig te ontzorgen.

Deze feestelijke aangelegenheid werd niet alleen bij TenneT gevierd, maar ook op ons nieuwe kantoor op de Willemswerf en op onze projectlocaties. Wij danken iedereen die heeft bijgedragen, na een lange en intensieve aanbesteding, aan het binnenhalen van het contract.
Trots op onze mensen!

Op onderstaande foto van links naar rechts: Thijs Vera (Volker Energy Solutions), Maarten Abbenhuis (TenneT), Lieve Declercq (SPIE) en Roelof Crevecoeur (Qirion). Op de groepsfoto staan de partijen Tennet met directie, category management en tenderteam, de drie hoofdaannemers Volker Energy Solutions, Qirion en Spie met hun directie en tenderteams en onze partner Selt spA.