Zoeken

Volker Energy Solutions tekent opnieuw een raamcontract; Kabelverbindingen Onshore (EU-302)

Na het winnen van de EU-301 kunnen we nu ook delen dat we contracthouder zijn van de Kabelverbindingen Onshore EU-302!

WhatsApp Image 2022-12-21 at 14.52.26.jpeg

Woensdag, 21 december 2022, werd officieel de handtekening gezet door de zeven partijen: TenneT, Volker Energy Solutions, Heijmans Infra, Bam Energie & Water, A.Hak Electron, NRG en Van Gelder KLM. Met de ondertekening van dit contract mogen wij de komende acht jaar opnieuw voor TenneT kabelwerkzaamheden uitvoeren. Visser & Smit Hanab was namelijk al de contracthouder van de EU-202. Dit contract heeft Volker Energy Solutions eind vorig jaar overgenomen door de samenvoeging met afdeling kabels. 

Met het scoren van de tweede plaats behoren we tot de belangrijke Top Group 4. De intensieve tender heeft zes maanden geduurd en bestond uit maar liefst 68 kwalitatieve stukken. 42 deskundigen hebben gewerkt aan deze tender, waarvan 75% specialisten uit onze eigen organisatie. Wij zijn de inspanningen van ons EU-302 tenderteam meer dan dankbaar!

Thijs Vera, algemeen directeur Volker-ES: We zijn TenneT dankbaar voor opnieuw het vertrouwen als een van de opdrachtnemers voor Kabelverbindingen Onshore. Nu we contracthouder zijn van de EU-301, 302 en 303 mogen we ons terecht een Total Solution Provider noemen. Wij zijn in staat een compleet station in een bestaande lijnverbinding te plaatsen en ook de kabelverbinding naar de regio netbeheerders te leggen. Wij zijn voorbereid op toekomstige werkzaamheden in de energietransitie!

Een prachtige afsluiting net voor de feestdagen en een mooi vooruitzicht voor 2023. Zoals onze algemene directeur het al benoemt: Volker Energy Solutions is klaar voor de toekomstige werkzaamheden in de energietransitie! 

Op de groepsfoto weergegeven partijen: TenneT, Volker Energy Solutions, Heijmans Infra, Bam Energie & Water, A.Hak Electron, NRG en Van Gelder KLM. Groepsfoto V-ES bovenste rij van links naar rechts: Kees den Beesten, Bob Rijks, Rebecca Fasel, Dirk Leenheer. Rij onder: Sjouke Bootsma, Thijs Vera, Maarten Abbenhuis en Stanley Maas.