Zoeken

Extra handjes op project Middenmeer

Voor Reddyn werkt Joulz Energy Solutions als hoofdaannemer aan het project Middenmeer. Middenmeer is een nieuw 150kV/20kV station in de Wieringermeer. Liandon schreef onderstaand artikel over dit project. Wij nemen dit artikel over met toestemming van Liandon.

middenmeer_1.jpg

Onderstation? Geen idee!

Onderstation Middenmeer. “Een groot nieuw onderstation dat wij bouwen voor het aansluiten van een grote hoeveelheid nieuwe windmolenparken die hun energie via het hoogspanningsnetwerk naar de rest van Nederland transporteert. Dit is wat ik mijn familie en vrienden vertel wanneer ze vragen wat ik eigenlijk voor werk doe”, vertelt Michael van Leeuwen, lead engineer bij Liandon. “Veel mensen hebben geen idee waar ik iedere dag aan werk. Ik vind het dan ook mooi dat ik de voortgang van onderstation Middenmeer nu in beelden kan laten zien”.

Zelfde doel, andere achtergrond

Michael: “Als ik ‘s ochtends onder de douche sta, denk ik aan de diverse acties en afstemmingen die door mij gedaan moeten worden op project Middenmeer, zoals het gezamenlijk beoordelen van de vele onderwerpstukken met Joulz. Joulz is onze partner in het realiseren van het onderstation.”

Vanzelfsprekendheid

Voor de bouw van een onderstation heb je een projectteam nodig, bestaande uit projectmanagers, engineers, uitvoerders en technici. Klinkt logisch, toch is het niet vanzelfsprekend. Mede door de energietransitie is er veel werk, zoveel werk dat er extra ‘handjes’ nodig zijn. 

Samenwerking

Michael: “Ik krijg energie van de inzet en betrokkenheid van de verschillende projectmedewerkers van zowel Liandon als Joulz die meewerken in dit project. De samenwerking verloopt soepel omdat we samen vol passie werken aan één machtig mooi project.”

Deon van Kuijeren, hoofduitvoerder bij Joulz vult aan:

“De samenwerking verloopt erg positief, de lijntjes zijn kort en toegankelijk. Inspringen op onverwachte situaties en deze oplossen vind ik erg leuk en ik krijg veel energie van een goede sfeer op de bouwplaats. Wanneer ik een rondje over het terrein loop, doe ik dit met een trots gevoel. Trots op wat we samen al bereikt hebben.”